Одеса

місто

Вибори 2015

Галина Пономарьова

40 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Пономарьова Галина Олександрівна, народилася 17 лютого 1970 в сім’ї службовців, м. Луганськ, Україна.

У 1976 році вступила до середньої школи № 6 м Луганська, яку закінчила в 1986 році.

У 1986 році вступила на денне відділення економічного факультету Луганського машинобудівного інституту на спеціальність «Економіка і організація машинобудівної промисловості», який закінчила в 1991 році, отримавши диплом з відзнакою.

У 1991 році була прийнята на посаду економіста фінансового відділу Луганського верстатобудівного заводу імені В. Леніна. На цій посаді пропрацювала до січня 1992 року і була переведена на посаду асистента кафедри «Організація і управління в машинобудуванні» Луганського машинобудівного інституту.

У 1993 році вступила в денну аспірантуру Східноукраїнського державного університету (СУДУ). З 1996 по 1998 рік працювала на посаді асистента кафедри менеджменту СУДУ. У 1998 році перейшла на роботу на кафедру «Міжнародна економіка». З 1999 року по 2005 рік працювала на посаді старшого викладача цієї ж кафедри.

У грудні 2004 року захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидат економічних наук на тему «Організаційно-економічне забезпечення випереджуючого управління підприємством». У 2005 році була переведена на посаду доцента кафедри міжнародної економіки Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, де і працюю по теперішній час. http://snu.edu.ua/subdivision/economics.php

Кафедра -http: //mekon.16mb.com/

У 2006 році мені було присвоєно наукове звання доцента кафедри міжнародної економіки.

Основні курси дисциплін: «Міжнародна економіка», «Міжнародні економічні відносини», «Глобальна економіка», «Управління зовнішньоекономічною діяльністю», «Національна економіка», «Економіка зарубіжних країн», «Міжнародна податкова політика»

Спецкурси: «Європейська економічна інтеграція», «Досвід боротьби з корупцією в країнах Європи».

Пройшла стажування за програмою Темпус / Тасіс в університеті П’єр Мендес м. Гренобль Франція.

Маю близько 90 наукових та науково-методичних робіт, в т.ч. монографії, навчальні посібники, участь у наукових та науково-практичних вітчизняних та закордонних конференціях, публікації в зарубіжних виданнях.

З 1994 по 2003 рік працювала на посаді головного бухгалтера приватного підприємства, маю досвід підприємницької діяльності у сфері роздрібної торгівлі.

Майстер спорту України з софтболу. Розлучена.

Член волонтерської групи «Корпорація Монстрів» Катерини Ножевніковой м. Одесса.

https://www.facebook.com/groups/Monsters.Inc.Odessa/

Сім’я:

Син- Фомченко Кирило Васильович, 2000 р.н. Учень ЗОШ №35 м Одеса.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.