Одеса

місто

Вибори 2015

Сергій Сарафанюк

39 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Сергій Федорович Сарафанюк, народився 10 листопада 1963 року в Одесі в сім’ї вчителів.

Громадянство: громадянин України, постійно проживавю в Одесі з 1963 року.

Освіта: вища технічна

Закінчив одеську середню школу № 26.
З 1980-го по 1985 рік навчався в Одеському політехнічному інституті за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство». Здобув вищу технічну освіту і кваліфікацію інженера-механіка.
У 1990 році пройшов курс «Основи ринкових відносин» в Одеській комерційній школі. З 2005-го по 2008 рік навчався в Одеській національній морській академії за спеціальністю «Правознавство».

Трудова діяльність:

З 1985 по 1988 рік – начальник пересувної комплексної лабораторії з охорони праці Одеського обласного управління вантажного автотранспорту Мінтрансу України, за переводом – заступник начальника відділу безпеки руху та по охорони праці Одеської територіально-виробничого об’єднання автотранспорту Мінтрансу України.
За сумісництвом – викладач Одеського автодорожнього технікуму.
Громадський технічний інспектор обкому профспілки АВТОШОСДОРу і член Одеського науково-технічного товариства.
З 1988 по 1990 рік після виходу «Закону про кооперацію» створив Одеський науково-виробничий кооператив «Авантаж», в якому був головою. Були створені десятки робочих місць з восьми видів діяльності.
З 1990 по 1993 рік – генеральний директор Одеської міжгалузевий комерційної фірми «Авантаж». Серед реалізованих проектів – видання першої в незалежній Україні кінологічної газети тиражем 30 тис. примірників, кабельне телебачення на 600 абонентів і багато інших. Впровадження нових видів діяльності в умовах гіперінфляції і системної економічної кризи проходило за рахунок ініціатив співробітників фірми і без залучення кредитів з боку, тільки силами колективу.
З 1993 по 1996 рік – заступник начальника підприємства з комерційних питань Одеського АТП-1551 тресту «Южсельспецмонтаж» (в 1994 році реорганізовано в ЗАТ «Універсал-авто»). Займався організацією роботи з клієнтами, залученням нових клієнтів для надання послуг перевезення будівельних вантажів, а також переведенням частини парку на автомобільні контейнерні перевезення вантажів по Україні й в країни СНД.
З 1996 по 1998 рік – генеральний директор і співзасновник Спільного українсько-південноафриканського підприємства «Транспортна компанія«TUT & S» в Одесі.
З 1998 по 2000 рік – начальник центру страхування автотранспорту та цивільної відповідальності Одеської філії АТЗТ УАСК «АСКА».
З 2000 по 2007 рік – директор та співзасновних першого в Одесі «Південноукраїнського страхового агентства».
З 2008 по 2014 рік – головний спеціаліст (фрілансер) Херсонської філії АТ «ПРОСТО-страхування».
З 2007 року і по теперішній час – Фізична особа – підприємець. Фахівець з страхування та Аварійний комісар.

Громадська діяльність:

У 1998 році балотувався депутатом до Одеської міської ради.
У 2014-2015 роках:

Партійність:

Член бюро Одеської обласної організації політичної партії «ДемАльянс».

Склад сім’ї: Одружений. Маю п’ятеро дітей, четверо синів та доньку, які народилися в Одесі.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.