Одеса

місто

Вибори 2015

Сергій Шевцов

36 округ

Автобіографія

Я, Шевцов Сергій Павлович, народився в місті Одесі у 1965 році. Мій батько був журналістом, мати – викладачкою. Після закінчення середньої школи я поступив на філологічний факультет Одеського державного університету імені І. І. Мечникова. Через рік, у червні 1983 року мене призвали до служби у Озброєні Сили СРСР. Служив на Україні, в Естонії і знову на Україні. Після демобілізації у літку 1985 року повернувся до університету. У 1989 році я закінчив з відзнакою Одеський державний університет і працював викладачем у середній школі № 44 м. Одеси. Через рік перевівся до школи № 25. У 1990 році я одружився. У 1992 році я знову вступив до Одеського державного університету цього разу як аспірант за спеціальністю «філософія». Після трьох років навчання влітку 1995 року я захистив кандидатську дисертацію, у якої досліджував процеси, котрі трапляються у свідомості людини та суспільства у переламні моменти їхнього розвитку. Після захисту дисертації мене запросили викладати філософські дисципліни у Одеський Інститут внутрішніх справ. Наступного року я отримав запрошення від Одеського інституту підприємництва та права, і перейшов працювати туди. У 1997 році я виграв грант піврічного наукового стажування в Американському університеті ( у місті Вашингтон, США). Після повернення я продовжив викладання у Одеському інституті підприємництва та права. З 2000 по 2002 рік я залишався без роботи і викладав почасово в різних навчальних закладах. У 2002 році я зайняв посаду доцента на кафедрі філософії Одеського національного університету імені І. І. Мечникова, де працюю по наступний час. Восени 2010 року я пішов у докторантуру, а після її закінчення, взимку 2013 року захистив докторську дисертацію. Моє дослідження було спрямовано на процеси формування правової свідомості, перш за все – негативної правової свідомості, яка притаманна нашій вітчизняній культурі. На даний час мені належать монографія «Метаморфози права», один навчальний посібник, навколо п’ятдесяти статей. Головне коло наукових інтересів – філософія права, історія філософії. Я є керівником семінару з історії філософії в рамках діяльності товариства «Одеська гуманітарна традиція».

Моя дружина – Шевцова Олена Вікторівна, 1965 року народження. Дочка – Шевцова Катерина, народилась у 1990 році. До цього моменту політичною і суспільною діяльністю не займався., народився в місті Одесі у 1965 році. Мій батько був журналістом, мати – викладачкою. Після закінчення середньої школи я поступив на філологічний факультет Одеського державного університету імені І. І. Мечникова. Через рік, у червні 1983 року мене призвали до служби у Озброєні Сили СРСР. Служив на Україні, в Естонії і знову на Україні. Після демобілізації у літку 1985 року повернувся до університету. У 1989 році я закінчив з відзнакою Одеський державний університет і працював викладачем у середній школі № 44 м. Одеси. Через рік перевівся до школи № 25. У 1990 році я одружився. У 1992 році я знову вступив до Одеського державного університету цього разу як аспірант за спеціальністю «філософія». Після трьох років навчання влітку 1995 року я захистив кандидатську дисертацію, у якої досліджував процеси, котрі трапляються у свідомості людини та суспільства у переламні моменти їхнього розвитку. Після захисту дисертації мене запросили викладати філософські дисципліни у Одеський Інститут внутрішніх справ. Наступного року я отримав запрошення від Одеського інституту підприємництва та права, і перейшов працювати туди. У 1997 році я виграв грант піврічного наукового стажування в Американському університеті ( у місті Вашингтон, США). Після повернення я продовжив викладання у Одеському інституті підприємництва та права. З 2000 по 2002 рік я залишався без роботи і викладав почасово в різних навчальних закладах. У 2002 році я зайняв посаду доцента на кафедрі філософії Одеського національного університету імені І. І. Мечникова, де працюю по наступний час. Восени 2010 року я пішов у докторантуру, а після її закінчення, взимку 2013 року захистив докторську дисертацію. Моє дослідження було спрямовано на процеси формування правової свідомості, перш за все – негативної правової свідомості, яка притаманна нашій вітчизняній культурі. На даний час мені належать монографія «Метаморфози права», один навчальний посібник, навколо п’ятдесяти статей. Головне коло наукових інтересів – філософія права, історія філософії. Я є керівником семінару з історії філософії в рамках діяльності товариства «Одеська гуманітарна традиція».

Моя дружина – Шевцова Олена Вікторівна, 1965 року народження. Дочка – Шевцова Катерина, народилась у 1990 році. До цього моменту політичною і суспільною діяльністю не займався.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.