Одеса

місто

Вибори 2015

Наталія Ченкова

26 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Народилася у м. Києві у 1975 р. у сім`ї службовців: батько – лікар невідкладної допомоги, мати – бухгалтер.

З 1977 р. по 1982 р. батько та мати, як молоді спеціалісти, були направлені на роботу у м. Миколаїв, пізніше у м. Білгород-Дністровський Одеської області.

У 1992 р. закінчила середню школу.

З 1992 р. – по 1995 .р. навчалася у Білгород-Дністровському медичному училищі (спеціальність фельдшер).

З 1994 р. – по 1999 р. працювала медичною сестрою у Білгород-Дністровському спеціалізованому будинку дитини.

1998-1999 р. – навчалася у Білгород-Дністровському кооперативному технікумі (спеціальність – правознавство). Закінчила з «червоним дипломом».

У 1999 р. переїхала до м.Одеси.

З 1999 р. по 2001 р.  – працювала медичною сестрою в Одеській обласній дитячій лікарні, відділення  загальної хірургії.

2000 р. – 2006 р. навчання в Одеської національної юридичної академії.

З 2001 р. – 2002 р. – робота на посаді  державного виконавця Відділу державної виконавчої служби Центрального районного управління юстиції м.Одеси.

З 2002 р. – 2006 р. – працювала юрисконсультом та провідним юрисконсультом  ВАТ «Одесаобленерго».

У 2009 р – отримала  свідоцтво адвоката.

З 2006 р. – 2015 р. – працюю на посаді заступника директора юридичного департаменту – начальника відділу правового супроводження господарської діяльності ПАТ «Одесаобленерго». Основні напрямки  роботи –  захист інтересів компанії у спорах із органами державної влади (у т.ч. Податкова служба, Антимонопольний комітет України, Держенегонагляд, Держгірпромнагляд, інші), правова робота щодо проблем у сфері земельного та містобудівного законодавства, у сфері електроенергетики.

2011 р. – 2015  р.р. – працюю над написанням дисертації з адміністративного  права та процесу на тему «Принцип  рівності перед законом і судом в адміністративному судочинстві України» (закріплена за кафедрою господарського та адміністративного права Одеського національного університету ім. І.І.Мечникова). Опубліковано 7 наукових статей на тему дисертації.

Одружена, маю двох дітей.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.