Київ

місто

Вибори 2016

Ігор Андрійченко

1 округ

17 липня в Україні відбудуться довибори до Верховної Ради на семи округах. ДемАльянс висуває Ігоря Андрійченка кандидатом в народні депутати по 206 округу на Чернігівщині.

Минулого року на довиборах до ВР по 205 округу Ігор набрав 8 %, отримавши найбільшу підтримку виборців серед місцевих кандидатів. А вже восени ДемАльянс здобув перемогу на місцевих виборах. Ігор Андрійченко і ще 8 партійців пройшли до Чернігівської міської та районних у місті рад.

Ігор Андрійченко народився 6 лютого 1984 року у смт. Сосниця, Чернігівської області. Має дві вищі освіти, військову і технічну. Проходив стажування в Європейському парламенті. З 2008 року почав активно займатися громадсько-політичною діяльністю.

Працював журналістом, був командиром взводу військової частини, був активним учасником Революції Гідності.

З квітня 2014 по квітень 2015 ― мобілізований у Збройні сили України, з них дев’ять місяців в зоні АТО. Учасник бойових дій. Нагороджений відзнакою начальника Генерального штабу ― «За досягнення у військовій службі» ІІ-го ступеня.

Наразі Ігор заступник голови політичної партії «ДемАльянс» та голова фракції «ДемАльянс» у Чернігівській міській раді.

Одружений, виховує дворічного сина.

​Ігор Андійченко має власну виборчу програму, орієнтовану на розвиток району та міста, серед пунктів якої: озеленення, зручна інфраструктура, залучення інвестицій, безпека, боротьба з корупцією, ононвлення влади та розвиток села.

Персональна сторінка – http://andriichenko.com.ua/

Життєве кредо: Хочеш змінити світ – почни з себе!

Контактний телефон: (093) 118-44-38

Команда ДемАльянсу активно працює у місті та у селах на Чернігівщині. Спілкуються з людьми і розказують про гідного кандидата в народні депутати по 206 округу.

ДемАльянс продовжує збір коштів на виборчу кампанію Ігоря Андрійченка.

ПІДТРИМАТИ

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.