Заліщики

Тернопільська область

Вибори Сергій Гаврилюк

Сергій Гаврилюк

АВТОБІОГРАФІЯ

Народився 25 січня 1991 року у м. Київ.

З 1998 по 2008 році навчався у середній загальноосвітній школі №227 ім. М. М. Громова, у профільному економічному класі.

З 2008 по 2012 рік навчався у ВП НУБіП “Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого” на спеціальності “Облік і аудит”. Навчання закінчив із відзнакою.

Під час навчання разом із однодумцями засновую ГО “Півострів змін” та починаю займатися громадською роботою із населенням міста. Основний акцент фокусується на роботі із молоддю, зокрема про її залучення до різноманітних масових заходів у сфері культури, спорту, екології, дозвілля.

Після навчання в коледжі вирушив на стажування до США в компанії “DuPont Pioneer”. Перебуваючи закордоном, проходив різні стажування та переймав досвід управління містом.

Повернувшись в Україну продовжив займатися громадською роботою.

В жовтні 2013 року повертаюся до США уже на роботу, але після кривавого розгону студентів на Майдані терміново повертаюся до Києва, де приймаю участь в Революції Гідності.

З квітня 2014 року активно займаюся волонтерською діяльністю та працюю офіс-менеджером в партії ДемАльянс.

У лютому 2015 року закінчив Школу місцевого депутата від фонду Богдана Гаврилишина.

Паралельно з роботою у Києві разом із однодумцями продовжую займатися громадською роботою в м. Заліщики.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.