Винники

Львівська область

Вибори 2015

Наталя Фостяк

8 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Народилася у Тернополі, уже 7 років живу у Львові.

Навчалася у Львівській національній академії мистецтв за спеціальністю дизайнер інтер’єрів.

Під час навчання була головою студентської ради ЛНАМ кафедри ПІ та активно займалася покращенням та зміною навчальної програми. Представляла інтереси студентів ЛНАМ та була секретарем у Студентській Раді Льовова.

Є членом Національної Скаутської організації ПЛАСТ.

Очолюю Львівський осередок ВМГО «Молодь Демократичного альянсу».

Успішно пройшла навчання у проекті «Icity, місто дружнє до тебе!» (2014 рік) та брала участь у проекті «Місто очима жінок: моніторинг українських міст на дружність до жінок».

У 2015 році закінчила Академію політичної освіти організовану ДемАльянсом за підтримки Християнсько-демократичної партії Нідерландів (CDA).

Винниківчани заслуговують на комфортний, сучасний та доступний для усіх верств населення, міський простір.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.