Винники

Львівська область

Вибори 2015

Ірина Фогел

20 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Народилася 29 серпня 1987 року в місті Винники.

Закінчила школу №29, після чого здобула вищу освіту в ЛНУ ім. І. Франка за спеціальністю міжнародні економічні відносині.

Заміжня, разом з чоловіком Русланом виховуємо доньку Софію.

Вільно володію англійською мовою.

Під час навчання в університеті активно займалася громадською роботою в студентському самоврядуванні, передусім його створенням та розвитком.

До народження дитини 5 років працювала в Інституті міста (комунальна установа Львівської міської ради), де відповідала за підготовку та реалізацію проектів міжнародної співпраці міста Львова, які фінансувалися Європейським Союзом, Німецьким товариством міжнародної співпраці (GIZ), американським агентством USAID, Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) та іншими.

4 роки поспіль організовувала Всеукраїнський форум ОСББ, метою якого було поєднання зусиль найактивніших голів ОСББ для вирішення проблем житлово-комунального господарства України.

Завдяки співпраці з нідерландськими експертами, а також стажуванні у Антверпені (Бельгія) та Амстердамі (Нідерланди), маю досвід покращення ефективності роботи міської ради Львова.

Крім того, як молода мама, я хочу докласти зусиль для того, щоб Винники були дружніми до молодих сімей, у першу чергу молодих мам з візочками.

Якщо мешканці Винник довірять мені представляти їх у міській раді, сконцентрую весь свій досвід та знання на створенні зручного для життя середовища для молодих сімей. Я знаю, як залучити міжнародне та європейське фінансування для розвитку міста Винники.

Вірю, що з командою ДемАльянсу, що має нульову терпимість до корупції, ми зможемо реалізувати програму, за яку вам не буде соромно.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.