Винники

Львівська область

Вибори 2015

Рустам Казімов

1 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Народився 22 лютого 1963 року. Громадянин України.

Працював у Личаківському РВ м. Львова на посаді дільничного інспектора міліції, старшого дільничного інспектора міліції та начальника служби ДІМ.

У 1995 році був переведений на посаду старшого оперативно уповноваженого

ВКР Личаківського РВ м. Львова, а згодом на посаду заступника начальника карного розшуку Личаківського РВВС м. Львова.

У 1997 році закінчив Інститут Внутрішніх справ при НА МВС України з відзнакою.

З 1997 по 2008 рік працював на посаді начальника Винниківського міського відділу міліції Личаківського РВ ЛМУ ГУ УМВСУ у Львівській області. Нагороджений медалями 3, 2, 1 ступенів за сумлінну службу в МВС України.

У 2006 році був депутатом Винниківської міської ради, членом комісії депутатської діяльності та законності.

З 2008 року пенсіонер МВС за вислугою  років.

Одружений, виховує трьох дітей.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.