Радомишль

Житомирська область

Вибори Олександр Папірний

Олександр Папірний

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Папірний Олександр Сергійович, народився 14 січня 1984 року у місті Радомишль, Житомирської області. Громадянин України. Громадянства іншої держави не маю.

Освіта:

Середня – закінчив у 2001 році Радомишльську загальноосвітню школу N1 ім. Т.Г.Шевченка.

Вища – закінчив у 2007 році Національний університет фізичного виховання і спорту України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Олімпійський та професійний спорт” та здобув кваліфікацію тренера з велосипедного спорту, викладача фізичного виховання.

Трудова та громадська діяльність:

2005-2006  – ЗАТ “Телеодин” на посаді асистент художника-декоратора

2007-2009 – Кочерівська ЗОШ І-ІІІ ступенів на посаді вчителя фізичного виховання

2010-2011 – ЗАТ “Вентиляційні системи” на посаді водія автопарку

2011-2013 – член Асоціації Велосипедистів Києва

2011-2012 – співзасновник та Голова ГО”Прогресивний Радомишль”

2012 по теперешній час – член ДемАльянсу. З 2014 очолюю Радомишльську міську організацію політичної партії ДемАльянс (Демократичний альянс)

З січня 2015 по вересень 2015 МКП “Радомишль” на посаді інспектора з благоустрою

2014 – по теперішній час член виконавчого комітету Радомишльської міської ради

сімейний стан: не одружений.

Брат – Папірний Сергій Сергійович, народився 20 лютого 1980 року. На данний момент проживає в Китаї, викладач іноземних мов  в середній школі

Тато – Папірний Сергій Олександрович 1952 рн. Пенсіонер

Мама – Папірна Любов Федорівна 1956 рн. Пенсіонер

Знання мов: українська, англійська, російська

представницьких мандатів не маю

судимості відсутні.

 

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.