Одеса

місто

Вибори 2015

Юрій Дяченко

64 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Юрій Васильович Дяченко, народився 30 березня 1990 року в м. Бялогард Республіки Польща в сім’ї військовослужбовця. Громадянин України.

Освіта:

З 1997-го по 2007 рік навчався в середній загальноосвітній школі № 48 м. Одеси.

З 2007-го по 2012 рік навчався в Одеському національному політехнічному університеті за спеціальністю «Соціальна робота». У 2012 році проходив практику психологом-супервізором в МГР «Партнер». Захистив на «відмінно» дипломну роботу на тему: «Організація соціальної роботи з молоддю, яка схильна до девіантної поведінки: соціально-психологічний аспект».

У 2015 році навчався в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за спеціальністю «Комплексне обслуговування і ремонт будівель».

Пройшов освітні програми в «Академії політичної освіти», «Академії підприємця», «Університеті медіаграмотності», «Школі соціальних тренерів», «Школі свідомого громадянина». Навчався також проектному менеджменту, основам інформаційної безпеки, практичній адвокації, організації доступу до публічної інформації в органах влади, протидії корупції, аналізу місцевих бюджетів та державних закупівель, громадській самоорганізації, організації суспільної і політичної молодіжної роботи, організації комфортного простору в містах, практиці психологічного консультування, позитивній і дитячій психології.

Трудова діяльність:

З червня 2012 – червень 2014 працював в Одеській міській раді фахівцем з соціальної роботи Одеського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Суворовського району, займався соціальним супроводом сімей, які перебували у складних життєвих обставинах.

З червня 2015 працюю в Міжнародному благодійному фонді «Impact Hub Odessa».

Громадська діяльність:

З 2010 року є членом Одеського обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Демократичний Альянс», з 2011 року – член правління, з 2012-го – був в.о. голови секретаріату Одеського обласного осередку, з 2013-го – голова контрольно-ревізійної комісії Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодь Демократичного Альянсу».

У 2011 році директор театральної студії «Фенікс», один з ініціаторів проведення адвокаційної кампанії «Молодь кинули», в рамках якої ініційовано відновлення роботи Молодіжної ради при Одеському міському голові, прийняття міської цільової Програми розвитку молодіжного руху, створення молодіжного ресурсного центру, депутат Молодіжної ради при Одеському міському голові, член комісії з питань освіти та інтелектуального розвитку. Проходив стажування в управлінні у справах сім’ї та молоді Одеської обласної державної адміністрації.

У 2012 році – засновник обласного осередку екологічної ВГО «Зробимо Україну чистою».

У 2013 році – співзасновник ГО «Вільна освіта», організатор та тренер «Школи молодіжного лідера», акредитований член Всеукраїнської асоціації бізнес-тренерів та консультантів.

У 2014 році – засновник «Центру допомоги громадянам, біженцям з окупованих територій України та переселенцям із зони проведення антитерористичної операції», допомагаю також нужденним родинам матерів-одиначок, які проживають в Одеському міському благодійному фонді соціальної підтримки знедолених дітей, підлітків та юнацтва «Світлий дім».

Є членом ініціативної групи руху «Генеральний протест», членом оргкомітету проектів: «Вишиванковий фестиваль», «Топ-100 молодіжних лідерів Одеси», «Новий відлік». Координатор благодійних проектів «Святий Миколай збирає подарунки», «Подаруємо дітям казку», «Готуємо дітей до зими», «Літо для всіх». Організатор та інструктор літніх таборів для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Учасник проекту «Ідеальний список».

Член політичної партії «ДемАльянс» («Демократичний Альянс»).

Неодружений. Дітей немає. Не судимий. Представницького мандату не маю.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.