Одеса

місто

Вибори 2015

Тетяна Рєпнова

59 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Тетяна Петрівна Рєпнова народилася 4 червня 1974 року в м. Балта Одеської області, батьки інженери, українка. Виховувалася в любові до традицій української культури.
18 років присвятила психологічному супроводу дітей із дезадаптацією, дітей із особливими освітніми потребами та їх сімей. Практичний психолог вищої категорії-методист, нагороджена почесним знаком “Відмінник освіти України” за вагомий внесок у розвиток психологічної служби освіти України. Експерт з питань проблем розвитку дитини.

Значні роботи:

Автор книг: «Керована поведінка підлітків», «Тренінг емоційної зрілості для підлітків», «Емоційний розвиток дитини», «Подолання наслідків впливу екстремальних умов на дитину», «Мета-малюнки у психологічному консультуванні».

Освіта:

З 1989 року по 1993 рік навчалася у Балтському педагогічному училищі зі спеціальності початкове навчання та отримала освіту вчитель початкових класів, керівник дитячого художнього колективу. Дипломна робота «Використання декоративного мистецтва у родинному вихованні». Закінчила училище із червоним дипломом.
З 1993 року по 1998 рік за цільовим призначенням навчалася у Південноукраїнському національному педагогічному університеті ім. К.Д. Ушинського зі спеціальності «Початкове навчання», «Практична психологія» та отримала вищу освіту вчителя початкових класів, практичного психолога у закладах освіти.
З 1998 року по 2002 рік навчалася у аспірантурі, кафедра теорії і методики практичної психології Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського.
У 2011 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата психологічних наук з напряму вікова та педагогічна психологія на тему: «Психологічні особливості розвитку культури емоцій підлітків».
У 2012 році закінчила навчальний проект «Психологічна, психіатрична та психотерапевтична стаціонарна та амбулаторна допомога дітям та підліткам у Німеччині» при Берлінському інституті психоаналізу та психотерапії BIPP. Проходила стажування в Університетській лікарні Шеріте у Берліні.
У 2015 році пройшла навчання з програми «Педагогіко-терапевтичні аспекти роботи із дітьми та молоддю, травмованими війною» проекту «START International e.V. Emergency aid for children» та Міністерства закордонних справ Німеччини при підтримці Арт-терапевтичної Асоціації.

Трудова діяльність:

З 1998 року працювала методистом-психологом Міського інформційно-методичного центру Управління освіти і науки Одеської міської ради.
З 1999 року працювала практичний психологом Української гімназії № 2 м. Одеси.
З 2000 року працювала завідувачкою науково-методичної лабораторії практичної психології кафедри педагогіки та психології Одеського обласного інституту удосконалення вчителів.
5 жовтня 2000 року виступила на Вченій раді ОІУВ із доповіддю про необхідність створення Одеського обласного центру практичної психології і соціальної роботи Одеського обласного  інституту удосконалення вчителів.
Приймала безпосередню участь у організації роботи обласного центру, розбудові шкільних психологічних служб, введенні посад практичних психологів і соціальних педагогів у навчальні заклади усіх типів міста Одеси та Одеської області, розробила методичне забезпечення діяльності практичного психолога і соціального педагога з дітьми та підлітками із ознаками шкільної дезадаптації, з профорієнтації старшокласників; створила перше методичне об’єднання практичних психологів закладів освіти у Суворовському районі м. Одеси, розробила програму проблемних курсів підвищення кваліфікації психологів і соціальних педагогів.
У 2004 році була співдоповідачем на Колегії Міністерства освіти і науки України «Про стан та перспективи розвитку психологічної служби освіти», в результаті роботи Колегії було прийнято Концепцію розвитку психологічної служби освіти України на період до 2008 року, прийнято рішення про започаткування професійного свята День психолога України 23 квітня. На посаді завідувачки Одеського обласного центру практичної психології і соціальної роботи пропрацювала до 2011 року, до моменту приходу до влади корумпованих керівників, які намагались усіма засобами знищити гідність психологічної служби в Одеській області.
За 11 років праці реалізовувала проекти: «Сприяння здоровому способу життя «рівний -рівному» серед молоді України», «Громадянська освіта у школі», «Шкільна медіація», підвищення психологічної культури учнів «Урок психології у школі», «Альтернатива насиллю», приймала участь у спільному проекті з КМДА «Профілактика девіантної поведінки серед неповнолітніх», стала ініціатором першого в Україні Одеського конкурсу «Психолог року»; ініціювала 10 науково-практичних конференцій «Актуальні питання практичної психології і соціального супроводу дітей», «Психологічна культура школярів», сприяла введенню уроку психології у школах 24 районів міста Одеси та Одеської області.
У 2008 році стала засновником громадської організації «Асоціація практикуючих психологів Одеської області», Одеської волонтерської психологічної служби. Засновник Одеської літньої науково-практичної школи психокорекції і психотерапії дітей та підлітків з особливими освітніми потребами. http://www.appoo.at.ua/
З 2011 року працюю доцентом кафедри психології та загальнонаукових дисциплін Одеського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом, за адресою: м. Одеса, вул. Чорноморського козацтва, 19.

Громадська діяльність:

– Координатор Мобільних пунктів психологічного консультування, арт-майстерні та гуманітарної допомоги сім’ям вимушених переселенців із зони АТО у м. Одесі та Одеській області, санаторіях «Куяльник», санаторіях у смт Сергіївка;

– Ініціатор створення Центру психологічного консультування «Персона Плюс» в Суворовському районі за адресою: вул. Дніпропетровська дорога, 108

– У 2014 році започаткувала акцію “Діти Одеси – військовослужбовцям України у період АТО” із збору гуманітарної допомоги, листів, дитячих малюнків, ліків та харчування пораненим військовослужбовцям України, акцію громадської солідарності сімей «Гра КВІТЧЕЛ для усієї родини», що допомагає розбудовувати культуру миру та об’єднала більше 500 сімей одеситів, переселенців.

– У 2015 році ініціювала фестивалі «Різнокольоровий світ», «Дружба», «Ми – чарівники свого світу» для дітей переселенців із зони АТО, у яких прийняли участь 180 учасників, дітей, дітей-інвалідів переселенців та їх сімей.

Сімейний стан.

Маю велику родину і поважаю родинні відносини. Батько: Сапожник Петро Віталійович, 1947 р.н., мати: Сапожник Наталія Олександрівна, 1955 р.н., брат: Сапожник Олександр Петрович, 1980 р.н., дружина брата Сапожник Діана Олексіївна, 1989 р. н., племінник Сапожник Максим Олександрович, 2007 р.н.; діти: донька Марина, 1994 р.н., студентка 4-го курсу художньо-графічного факультету Інституту мистецтв Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського; донька Наталія, 2005 р.н., ОСМШІ ім. проф. П.С.

Столярського класу скрипки; розлучена.

Контакти:
Телефони: +380992533277, 0979640229
e-mail: [email protected]

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.