Одеса

місто

Вибори 2015

Любов Рогатинська

53 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Рогатинська Любов Йосипівна, народилась 14 травня 1965 року в м.Караганда Карагандинської області Казахської Радянської Соціалістичної Республіки в сім’ї політрепресованих.

Громадянка України.

В 1970 році родина переїхала на Україну та проживала в смт.Березанка Миколаївської області.

З 1972 по 1982 рік успішно навчалась в середній загальноосвітній школі, приймаючи участь в чисельних олімпіадах. Паралельно закінчила Березанську дитячу музичну школу та курси швей-мотористок.

З 1982 по 1987 рік навчалась в Одеському технологічному інституті харчової промисловості імені М.В.Ломоносова та отримала фах інженера. Одночасно закінчила курси секретаря-референта.

З 1999 по 2003 рік навчалась в Одеському Національному університеті імені І.М.Мечникова та отримала диплом психолога-соціолога з правом наукової та викладацької діяльності.

Поглиблювала освіту в Українській Академії управління, міжсистемного прогнозування та кардинальної психології. Навчалась в Міжнародній Асоціації «Лікарі без кордонів». Маю патенти та пропозиції з наукової роботи.

З 1987 по 1990 рік працювала технологом та інженером на заводі «Продмаш», де після закінчення декретної відпустки в 2006 році потрапила під скорочення штатів.

З 2002 року, розпочавши успішне відновлення державної власності дитячого центру «Молода гвардія» та незаконно закритої української державної гімназії для обдарованих учнів, контактую з різними гілками влади, прогресивною громадськістю України та закордоння. Як безоплатний директор Благодійного фонду «Молода гвардія» разом з одеськими науковцями розробила основу розвитку даного загальнонародного майна, збереженого громадою.

В 2008 році започаткувала розміщення м.Одеси у відомій міжнародній мережі для бізнесменів та туристів «Оdesa in your pocket» з кращими містами Європи. Приймала участь у виборах в міську раду в 2002, 2010рр. як кандидат в депутати.

Відхилила пропозиції балотуватись у ВР, прийняти участь в конкурсі «Жінка року» і т.п.

Неодноразово була запрошена на місцеві та міжнародні заходи, включаючи ЮНІСЕФ та ООН.

Член Національної Спілки журналістів України, Всеукраїнського Товариства політв’язнів та репресованих, Міжнародного міжакадемічного союзу по підтримці науки та кадрів, екологічних організацій та ін.

З 1999 року одружена. Чоловік – Шустов Сергій Володимирович, 1962 року народження, очолює ПП «Оселя», яке виробляє ефективні теплозберігаючі екоматеріали.

Донька – Шустова Катерина Сергіївна, 1990 року народження. З гімназії приймала активну участь у відновленні загальнонародного дитячого центру «Молода гвардія»; з відзнакою закінчила Християнський Гуманітарно-Економічний університет та Віденський факультет Інституту Міжнародного бізнесу за фахом бізнес-адміністрування.

Зареєстрована за адресою м.Одеса, вулиця Паустовського, будинок 12а, квартира 46, яку намагаються незаконно забрати через мої спроби приватизації гуртожитку. Безпартійна. Не військовозобов’язана.

Судимостей не маю.

Телефон 095 68 38 257

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.