Одеса

місто

Вибори 2015

Віта Ардель

35 округ

Я, Віта Ардель (Соломка), народилася 20 червня 1971 у м Горлівка, Донецької Області, УРСР, в сім’ї службовців (мати – хімік- технолог; батько – водій АТП).

Коли мені було 2 роки, батько пішов з сім’ї. Надалі мене ростила і виховувала мати – Світлана Василівна Соломка.

З 1978 по 1981 рр –  вчилася в середній школі №73 м Горлівки.
У 1981 році мати  – Світлану Василівну Соломку, як провідного спеціаліста хіміка-технолога відряджають на новостворюваний філіал Тайгового лінійного виробничого управління магістральних газопроводів в м. Унь-юган, Тюменської області РРФСР.
З 1981 році – навчалася в в середній школі N1 м Унь-юган, Тюменської області РРФСР.
З 1988 році, закінчивши школу, працювала помічником вихователя в д / с Ун-Юганске ЛеспромхозаТПО «Тюменьлеспром», потім продовжувала роботу бухгалтером того ж підприємства.

У 1991 році термін відрядження матері закінчився, не дивлячись на пропозицію керівництва Тюменьтрансгаз залишитися і продовжити роботу, сім’я повертається в Україну в м.Горлівка.
Після повернення в Україну  продовжую свою трудову діяльність.

З 1991 року працювала бухгалтером Чорноморського УВСТ в Одеській області, а в 1995 році атестуюсь і починає свій шлях на службі в органах внутрішніх справ. Працюючи, здобувала освіту в ОНУВД 1997-2000 «правоохоронна діяльність», ОНУВД 2002-2005 «правоохоронна діяльність«, суміжна спеціалізація. За час служби отримала подяки та нагороди.
З 2010 року – пенсіонер МВС.

У 2011 році отримала післядипломну освіту в ОНУ ім. Мечникова «соціальний психолог».

Заміжня. Виховує доньку. Чоловік: Емілій Ардель – моряк торгового флоту, КДП.

Має хобі: підводне плавання – РЛП занурення, філософія і мистецтво стародавнього Китаю, класична література. Займаюсь волонтерською діяльністю з допомоги бездомним тваринам.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.