Обухів

Київська область

Вибори 2015

Людмила Ворначева

17 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Ворначева Людмила Юріївна, народилась 29 січня 1988 року у м. Херсон Херсонської області.

Громадянка України, постійно проживаю на території України з моменту народження.

Маю вищу освіту.

З 2014 – дотепер  навчаюсь в аспірантурі за науковим напрямом 13.00.05 – «соціальна педагогіка» у Київському університеті імені Бориса Грінченка (м. Київ)

У 2014   році завершила навчання у  Краснодонському інституті Міжрегіональної академії управління персоналу зі спеціальності  «Управління навчальним закладом».

У 2010         році по завершенню навчання у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля (м. Луганськ) здобула кваліфікацію магістра із соціальної роботи.

Трудову діяльність розпочала у 2010 році.

2010–2011   рр. працювала Завідувачем сектором соціальних досліджень та інформаційної роботи Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень.

З 2011р. була викладачем спеціальних дисциплін для студентів, що навчаються за спеціальністю  «соціальна робота» у Луганському коледжі будівництва, економіки та права.

2012–2014   рр. працювала старшим викладачем кафедри соціології  у Міжрегіональній Академії управління персоналом (м. Київ).

2013– дотепер  – Викладач кафедри теорії та історії педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка.

Досвід громадської діяльності складає 9 років. З 2007 року є членом Всеукраїнської молодіжної громадської організації «»Молодь Демократичного Альянсу», з 2010 року член політичної партії «Демократичний Альянс», Голова секретаріату Обухівської міської організації політичної партії «Демократичний Альянс».

Одружена.

Представницького мандату не маю.

Судимість, в тому числі за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину, відсутня.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.