Ніжин

Чернігівська область

Вибори Юрій Хоменко

Юрій Хоменко

Народився 16 вересня 1982 року у м. Ніжин.
У 1999 році закінчив середню школу-гімназію №3 м. Ніжин.

З 1999 по 2004 роки навчався у Ніжинському педагогічному університеті ім. Гоголя на факультеті «Історія та правознавство». Паралельно з навчанням з 18 років займався підприємницькою діяльністю.
У роки кризи (2008 рік) зайняв за конкурсом посаду керуючого супермаркету «Просто Маркет» м. Ніжин. За рік роботи збільшив прибутки магазину на 40%.
Власні проекти мають успіх в місті та стабільно працюють до сьогодні. Серед них: комп’ютерні магазини «Альянс»; Туристична агенція «Альянс Тур»/ «TUI»; розважальний заклад «Гангстер Паб»;
Один із засновників туристичної мережі «Tours&Tickets» м. Київ;
Один із двох власників кафе «Боївка»;
Директор з направлення автоматизаціі бізнесу «Альянс Аудит».

Я йду на вибори з чіткою програмою розбудови міста, перетворення його на затишне, спокійне, комфортне для проживання, праці та відпочинку містечко. Мої наміри прості і зрозумілі – я люблю своє місто і хочу, щоб воно процвітало, а
його жителі не просто жили краще, а мали змогу безпосередньо впливати на представників влади. Адже влада повинна насамперед дбати про інтереси громади, а не про свої власні”.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.