Київ

місто

Вибори 2015

Христина Морозова

109 округ

Напрям діяльності: громадський транспорт

Заступник голови КМТО ДемАльянс

Філолог, фахівець з комунікацій, громадський діяч

Народилася 31 березня 1990 року в місті Києві в родині радіоведучого і режисера масових заходів.

У 2007 році вступила в Інститут філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, у 2011 році здобула кваліфікацію магістра за спеціальністю «слов’янські мови та літератури, українська мова і література (чеська мова)». Протягом навчання проходила курс в літній школі у Празі за програмою організації Československý ústav zahraniční та практику в Чеському центрі і посольстві Чеської Республіки в Україні. Була головою Студентського парламенту Інституту філології.

Під час навчання у вузі працювала молодшим копірайтером в рекламних агенціях «Young&Rubicam» (з 2011 – березень 2013), пізніше – в рекламному агенстві «Кінограф» (вересень 2013 – грудень 2013).

В даний момент – керівник PR-напряму в компанії “POPARADA”.

Під час Революції Гідності приєдналася до “ДемАльянсу”. З 30.01.2014 – офіційно стала членом партії, з 20.03. – член Бюро Київської міської організації «Демократичного Альянсу», з 16.03. – Голова Солом’янської районної організації партії. Балотувалася до Київради як кандидат-мажоритарник на місцевих виборах у 2014 році. Ключовий напрям роботи сьогодні – реформування громадського транспорту столиці.

Пройшла навчання за двотижневою міжнародною програмою “Вплив жінок в політиці” в м. Будапешт від Інституту Роберта Шумана, а також численні тренінги з доступу до публічної інформації, адвокасі, стратегічного планування, фасилітації, ораторського мистецтва. Пройшла повний курс жорсткої риторики в клубі ораторської майстерності «Сила Слова». Член Товариства Червоного Хреста України, закінчила курси Товариства Червоного Хреста по навчанню населення наданню першої допомоги (березень 2014).

Мешкає в Києві в Солом’янському районі. Незаміжня.

Facebook

телефон: 093 314 14 88
email: [email protected]

В Київраді я планую займатися питаннями громадського транспорту столиці.
Перетворенням його на зручний, безпечний, доступний і престижний – стратегічне завдання для місцевої влади. Застосовуючи розумний підхід до його розвитку, ми прагнемо створити якісну альтернативу приватному автомобілю.
Це неодмінно зробить українські міста зручнішими для людей і відчутно поліпшить екологічну ситуацію в них.
На місцевому рівні ми підтримуємо:

У сфері муніципальних доріг ми підтримуємо:

Виділення коштів на ремонт комунальних доріг лише через прозорі тендери та конкурси.
Впроваждення механізмів незалежного контролю якості підрядних робіт під час будівництва, ремонту та експлуатації доріг.
Залучення інвесторів і співпрацю з обласними державними адміністраціями для створення стоянок вантажного транспорту на під’їздах до міста, розвиток логістичних центрів на околицях міста.
Затвердження транзитних маршрутів у містах та обмеження руху великовагового транспорту іншими вулицями міста.

Для Солом’янського району також гостро стоять питання:
Поетапно оновити та відремонтувати зношені інженерні мережі міст.

Зношеність систем тепло- та водопостачання, міської каналізації в українських містах складає від 30% до 70%. Постійні аварії, підмиви та провали становлять загрозу для життя та здоров’я людини. Місцева влада переважно звикла ігнорувати проблему зношеності інженерних мереж, а натомість – залюбки спрямовувати видатки на проекти, які можуть давати їм політичну вигоду на найближчих виборах. Ми виступаємо за те, щоб оновлення та ремонт інженерних мереж стали пріоритетними серед інших капітальних видатків у бюджетах громад.

Якісне енергозберігаюче освітлення для безпеки на вулицях

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.