Харків

місто

Вибори 2015

Віктор Худолій

42 округ

Наразі володіє невеликим бізнесом та отримує юридичну освіту. Є активним громадським діячем.

Бачить Харків як успішний інтелектуальний центр з великим потенціалом. Вважає, що для подальшого розвитку та процвітання міста необхідно розвивати туристичну привабливість Харкова та розкривати його виробничий потенціал.

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Худолiй Віктор Сергiйович, народився 08.02.1983р. в с. Приморському, Василівського р-ну, Запорізької обл.

Громадянин України.

Відомості про освіту:

З 1989 р. по 2000 р. – навчався в Приморській СШ №1. Закінчив з золотою медаллю.

З 2000 р. по 2005 р. – навчався у Харківському  Інституті Танкових Військ при Національному Політехнічному Університеті на інженерному факультеті. Отримав диплом з відзнакою,  спеціальність: інженер-механік офіцер військового управління тактичного рівня.

З 2013р. – отримую юридичну освіту.

Відомості про трудову діяльність:

З 2006 р. по 2007 р. – ООО Мегасервіс – експерт з продажів продуктів та послуг операторів мобільного зв’язку України в м. Харків.

З 2007 р. по 2009 р. – ООО Мегасервіс – керівник відділу продажів продуктів та послуг операторів мобільного зв’язку України в м. Харків.

З 2009 р.- займаюсь підприємницькою діяльністю.

З 2013 р. – дилер компанії “МТС Україна” в м. Харків

Партійність: член Бюро Харківського осередку політичної партії ДемАльянс (Демократичний Альянс)

Відомості про наявність чи відсутність представницького мандату: немає

Відомості про наявність чи відсутність судимості: немає

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.