Харків

місто

Вибори 2015

Ольга Малєй

22 округ

Член ВГО “Спілка екологічних аудиторів України”. Старший викладач ХНАДУ, спеціаліст з економіки підприємства, юрист. Має три вищі освіти: закінчила ХНУ ім.В.Н. Каразіна, ХНУМГ ім. О.М.Бекетова, ХНПУ ім. Г.С. Сковороди. т. Екологічний аудитор з 2008 року.
“Наше місто охоплено корупцією та свавіллям чиновників та з року в рік втрачає можливості для розвитку та процвітання. Тому, вважаю своїм громадським обов’язком долучитись до боротьби за гідне життя у рідному Харкові. Інтереси громади – понад усе!”

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Малєй Ольга Вікторівна, народилася 11 січня 1980 р. у м. Томськ Томської області.

Громадянка України.

Відомості про освіту:

З 1986 р. по 1997 р. – Циркунівська ЗОШ І-ІІІ ст.

З 1997 р. по 2002 р. – Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна.

З 2004 р. по 2006 р. – Харківська національна академія міського господарства.

З 2008 р. по 2011 р. – Харківський національний педагогічний університет ім. Г. С. Сковороди.

Відомості про трудову діяльність:

З 1997 р. по 2002 р. – навчання в Харківському національному університеті ім. В. Н. Каразіна.

З 2002 р. по 2003 р. – старший лаборант кафедри соціально-економічної географії та регіонознавства Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна.

З 2003 р. по 2008 р. – інженер, інженер І категорії, молодший науковий співробітник Українського науково-дослідного інституту екологічних проблем.

З 2008 р. до тепер – асистент, старший викладач кафедри екології дорожньо – будівельного факультету Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Посада, місце роботи (заняття): старший викладач кафедри екології дорожньо – будівельного факультету Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Відомості про громадську роботу (в тому числі на виборних посадах): член ВГО «Спілка екологічних аудиторів України».

Партійність: безпартійна

Склад сім’ї: донька – Малєй Анастасія Олександрівна, 11 січня 2000 р., Харків.

Відомості про наявність чи відсутність представницького мандату: відсутній

Відомості про наявність чи відсутність судимості: відсутня.

 

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.