Харків

місто

Вибори 2015

Владислав Лєтко

11 округ

Має три вищих освіти. У 2002 році закінчив ХДМУ, у 2012 році- ХДУХТ, у 2013 р. – НЮАУ імені Ярослава Мудрого.

У міській раді буде вирішувати проблеми освітлення, заміни електромереж та вивозу сміття. А також контролювати якість і вартість робіт з благоустрою міста та стежити за  використанням бюджетних коштів. Вважає, що в Харкові необхідно займатися розвитком автомобільних паркінгів, розширенням доріг у дворах багатоповерхових будинків та програмами з дерегуляції малого та середнього бізнесу.

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Лєтко Владислав Юрійович, народился 1980 року у місті Харків (Україна).

Громадянин України.

Відомості про освіту:

У 1997 році закінчив УВК з ліцеєм №149 у м.Харкові (Україна)

У 1997 році склав іспити та став студентом Харківського державного медичного університету. У 2002 році закінчив ВУЗ та продовжив навчання працюючи лікарем інтерном у Харківській Обласній Стоматологічній Поліклініці.

У 2003 році став приватним підприємцем та започаткував власну справу суміщаючи бізнес, працю та навчання. У 2004 році склав іспити та отримав сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю ортопедична стоматологія.

Прийняв рішення продовжувати підприємницьку, а не лікарняну  діяльність.

У 2009 році став студентом  Харківського державного університету харчування та торгівлі на економічному факультеті, продовжив займатися підприємницькою діяльністю та навчатися заочно.

У 2010 році пройшов співбесіду та став студентом Харківського Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», вечірній факультет напрямок підготовки «Правознавство». Продовжив навчання у ВУЗах та підприємницьку діяльність.

У 2012 році склав іспити у Харківському державному університеті Харчування та Торгівлі та отримав диплом бакалавра з міжнародної економіки, продовжив навчання у Харківському державному університеті харчування та торгівлі на факультеті товарознавства і торгівельного підприємництва.

У 2013 році склав іспити у Харківському Національному університеті «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» та отримав диплом бакалавра за напрямком підготовки «Правознавство». Склав іспити у  Харківському державному університеті Харчування та Торгівлі на факультеті товарознавства і торгівельного підприємництва та отримав диплом спеціаліста.

Посада, місце роботи (заняття):

З 2003 року по цей час приватний підприємець.

Відомості про громадську роботу (в тому числі на виборних посадах): на виборчих посадах не перебував.

Партійність: безпартійний.

Відомості про наявність чи відсутність представницького мандату: представницький мандат відсутній.

Відомості про наявність чи відсутність судимості: відсутня.

 

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.