село Волоське

Дніпропетровська область

Вибори 2015

Ігор Матвій

25 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Матвій Ігор Петрович, народився 17 вересня 1986 року в с. Світлогірське Криничанського району Дніпропетровської області. Середню освіту отримав у Світлогірській середній загальноосвітній школі, яку закінчив із медаллю у 2004 році.

З 2004 по 2010 роки здобув повну вищу освіту у Дніпропетровському національному університеті ім. О. Гончара на Біолого-екологічному факультеті за спеціальністю «Біохімія».

Одружений на Матвій Олені Вікторівні 1988 року народження. Маю сина Матвія Михайла Ігоровича 2013 року народження. В 2011 році переїхав до с. Волоського Дніпропетровського району Дніпропетровської області, де проживаю до цього часу.

З 2010 по 2011 роки працював учителем географії в Червонопромінській середній загальноосвітній школі.

З 2011 по 2015 працював в ТОВ «Мікспак» оператором комп’ютерного набору, забезпечуючи функціональність офісу у сфері IT. На цій фірмі мене застала революція Гідності та війна на сході. Почав активно займатися волонтерством. В кінці 2014 року зрозумів, що справжня революція ще не закінчилася, і її повинен продовжувати кожен свідомий громадянин в повсякденному житті, вимагаючи виконання законів і борючись із корупцією. З 2015 року розпочав боротьбу із місцевим перевізником-порушником, яка закінчилась успіхом. Під час цієї боротьби зустрів команду однодумців із ДемАльянсу, які запропонували разом будувати Нову Україну.

З липня 2015 року тимчасово безробітній — повністю переключився на волонтерство, допомагаю бійцям АТО. Приймаю активну участь у екологічному житті області.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.