Дніпропетровськ

місто

Вибори 2015

Руслан Лосєв-Пахотін

11 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Лосєв-Пахотін Руслан Віталійович, народився у м. Дніпропетровськ 27 лютого 1969 року. Батько – Лосєв Віталій Іванович 1941 р.н., мати Лосєва(Ляшенко) Віра Іванівна 1936 р.н. Навчався у середній школі №51, в 1985 поступив до технікуму. Працювати почав з 16 років. Перше місце роботи – токарем у Дніпропетровському Агрегатному заводі. Після служби в армії навчався заочно в ДНУ та Львівській Економічній Академії за програмою NEWBIZNET.
у 1993 році висувався кандидатом у міську раду Дніпропетровська по 76 виборчому округу як незалежний кандидат від Руху. З 1996 працював у різних містах України: Запоріжжі, Умані, Львові, Донецьку, Харкові, Одесі
Займався науковою діяльністю, працював у малому та середньому бізнесі на різних посадах. Основний фах – інженер програміст. З початком Революції гідності приймав участь у координації дій в Одесі, приймав участь у розробці сайту «Інформаційний спротив» команди Д. Тимчука, займався волонтерською діяльністю. Зараз працюю у громадському об’єднанні «Дніпропетровськ» та інструктором військово-патріотичному клубі «Айдар».
facebook сторінка

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.