Бровари

Київська область

Вибори Аліна Дяченко

Аліна Дяченко

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Дяченко Аліна Олексіївна, народилась 16 вересня 1983 року у м. Бровари Київської області. Громадянка України, постійно проживаю на території України з моменту народження.

Відомості про освіту:

З 1990 р. по 2000 р. навчалась у середній школі №7 м. Бровари, яку закінчила із золотою медаллю.

З 2000 р. по 2006 р. навчалась в Інституті журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, який закінчила з дипломом з відзнакою.

 Відомості про трудову діяльність:

У 2002 році працювала у газеті «День» кореспондентом відділу політики.

У 2003 році працювала журналістом рубрики «Політика» Інтернет-видання «ProUA».

З 2004 по 2006 рік працювала редактором Інтернет-версії журналу «Книжник-review», а з 2007 року – редактором рубрики новин друкованої версії цього журналу.

З жовтня 2006 року по березень 2007 року працювала заступником головного редактора  та журналістом газети «Обрії Батьківщини» (Бровари).

У 2008 році працювала  кореспондентом у м. Бровари газети «Вісті. Інформація. Реклама», а також редактором стрічки новин та журналістом Інтернет-видання «Медіабізнес» (Київ)

 У 2009 році була заступником шеф-редактора та журналістом Інтернет-видання «Афіша-Бровари».

У 2010 році працювала редактором та журналістом інформаційного тижневика «Газета 7 днів» (Київська обл.)

У 2010-2011 роках працювала у Міжнародному фонді «Відродження» асистентом програми «Посилення впливу громадянського суспільства».

Посада, місце роботи (заняття):

З квітня 2011 року – працюю у броварській громадській організації «Прозоре суспільство» на посаді журналіста, а також є головним редактором броварського інтернет-видання «Маєш право знати» (http://brovary.pravo-znaty.org.ua).

Відомості про громадську діяльність:

З 2009 року – член броварської молодіжної громадської організації «Авангард Плюс».

З 2011 року – член броварської міської громадської організації «Прозоре суспільство».

З 2014 року – член громадської організації «Броварський народний контроль»

Член правління ОСББ «Незалежність 9» з 2009 року.

 Партійність: Член політичної партії „Демократичний Альянс”

Склад сім’ї: Батько – Дяченко Олексій Григорович, народився 19 лютого 1955 року у м. Мукачево Закарпатської обл.; Мати – Дяченко Тетяна Миколаївна, народилась 23 серпня 1957 року у м. Сімферополь, АР Крим; Брат – Дяченко Максим Олексійович, народився 29 листопада 1980 року у м. Бровари.

Незаміжня.

Судимості відсутні.

Представницького мандату не маю.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.