Бровари

Київська область

Вибори 2015

Дмитро Жабич

36 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Жабич Дмитро Миколайович, народився 23 травня 1977 року в            м. Світловодськ Кіровоградської області, українець, громадянин України.

З 1984 по 1994 рік навчався у Броварській середній школі № 2.

З 1994 по 1999 року навчався на факультеті ветеринарної медицини Національного аграрного університету, де отримав спеціальність лікаря ветеринарної медицини.

З 2001 по 2005 року навчався на факультеті правознавства Національної академії внутрішніх справ України, де отримав спеціальність юриста.

З 2005 по 2006 року навчався у магістратурі Київського національного університету внутрішніх справ, де отримав освітньо-кваліфікаційний рівень магістра правознавства.

З вересня 1999 по вересень 2001 року працював лікарем ветеринарної медицини ВАТ «Київська птахофабрика».

З вересня 2001 року по теперішній час робота на посадах номенклатури органів внутрішніх справ. На даний час працюю на посаді старшого інспектора з особливих доручень відділу відомчих нормативно-правових актів Департаменту юридичного забезпечення МВС України, підполковник міліції.

Батько, Жабич Микола Дмитрович, 1943 року народження, трагічно загинув у 1985 році.

Мати, Жабич Стефанія Гаврилівна, 1947 року народження, проживає у    м. Бровари, вул. Олімпійська 9 кв. 20, пенсіонерка.

Братів та сестер не маю.

Одружений, маю двох синів.

До дисциплінарної, адміністративної та кримінальної відповідальності ні я, ні мої рідні не притягувались.

Представницького мандату не маю.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.