Бровари

Київська область

Вибори 2015

Ірина Нікітчина

11 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

 Я,  Нікітчина Ірина Володимирівна , народилася 10 грудня 1963 року в місті Києві.

Громадянство – громадянка України.

Відомості про освіту:

З 1970 р. по 1980 р. – навчалась у середній школі №22 м. Києва, яку закінчила із золотою медаллю.

З 1980 р. по 1986 р. – навчалась на архітектурному факультеті Київського інженерно- будівельного інституту (нині КНУБіА) за спеціальністю архітектура, який закінчила з дипломом з відзнакою, кваліфікація – архітектор.

З 2000 р. по 2002 р. – отримала Свідоцтво про закінчення повного курсу відділення німецької мови при Перших Київських державних курсах іноземних мов з оцінкою “відмінно”

2002 р. – 3-х місячна програма підвищення кваліфікації для керівних кадрів різного рівня, зайнятих в сфері економіки. Отримала Сертифікат про проходження CDG-практикуму в рамках Transform-програми  за сприяння Міністерства закордонних справ ФРН.

Відомості про трудову діяльність:

         З 1986 р. по 1992 р. – КиївЗНДІЕП, архітектор  АПМ-5, проектування лікувальних та санаторних закладів.

         З 1992 р. по 1998 р. – Національна телекомпанія України, відповідальна випускова цеху відеозабезпечення.

         З 1998 р. по 2000 р. – ПП “Меблеві технології”, технічний консультант по меблевій та архітектурній фурнітурі, робота з ключовими постачальниками із Німеччини: Haefele, Fennel,Thermopal, Berg.

2000 р. – представництво “Танго Хандельс ГмбХ”, представник.

З 2001 р. по 2012 р. – ФОП “Нікітчина І.В.”,  у 2001-2002 рр. очолювала Київське бюро з продажу ДСП Thermopal (Німеччина). З 2002 року підприємницьку діяльність не вела.

2002 р. – 3-місячне стажування на підприємстві Fennel International GmbH (Німеччина).  Вивчала виробництво та роботу відділу експорту меблевої фурнітури.

З 2002 р. по 2003 р. – ТОВ “Синтез-Дизайн”, м.Київ, головний архітектор. Приватні інтер’єри, робота з фабриками елітних меблів Німеччини.

З 2004 р. по 2005 р. – ТОВ з іноземним капіталом “Інтерпартнер-Дизайн”, генеральний директор та виконуюча обов’язки головного бухгалтера . Сфера діяльності – дизайн та  обладнання для салонів краси.

З 2005 р. не працевлаштована, зайнята особистим приватним будівництвом, в якості хобі – проектуванням та виготовленням меблів власного дизайну.

Посада, місце роботи (заняття) на момент складання автобіографії :  немає

Відомості про громадську роботу (в тому числі на виборних посадах):

З 2010 р. – член  активу будинку  № 2-б по вул. В.Симоненка, м. Бровари.

З 2015 р. – долучилась до  ініціативи «Генплан Броварів – думка громади» в якості громадського експерта – аналітика з містобудівної документації та генплану міста,  член Штабу щодо розробки та громадського обговорення змін до Генерального плану міста Бровари від Громадської ініціативи “Нове місто – Бровари”.

Партійність: безпартійна

Склад сім’ї : Одружена, маю сина та доньку.

Відомості про наявність чи відсутність представницького мандату:  не маю, не обиралась.

Відомості про наявність чи відсутність судимості: не судима

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.