Запоріжжя

місто

Вибори 2015

Ігор Лукашенко

41 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Лукашенко Ігор Ігорович, народився 12 грудня 1981 року у місті Запоріжжя.

Громадянин України, постійно проживаю на території України з моменту народження.

Маю вищу освіту.

У 1999 році закінчив гімназію №28 м. Запоріжжя.

З 1999 по 2004 рік навчався у Запорізькому національному технічному університеті за спеціальністю «Виробництво електронних засобів», та здобув кваліфікацію інженера-конструктора з електронних апаратів.

Трудову діяльність розпочав у 2001 році.

З 2001 по 2005 рік працював у Київському міжнародному інституті соціології,  на посаді інтервьюєра.

З 2005 по 2007 рік працював на посаді інженера у Запорізький державній обласній санітарно-епідеміологічній станції.

З 2007 по 2008 рік працював у ВАТ „Укртелеком” (Запорізька філія) на посаді електромеханіка лінійних споруд електрозв’язку. У ТОВ „Вікторія-феліз” на посаді начальника електротехнічної лабораторії.

З 2008 по 2009 рік працював у ТОВ „Коннект-сервіс” на посаді інженера лінійних споруд електрозв’язку і абонентських пристроїв.

З 2013 року засновник та директор ТОВ „Українські технології та бізнес”.

З 2013 року голова громадської організації „Запорізький Автомайдан”.

Безпартійний.

Одружений.

Дружина – Лукашенко Катерина Вікторівна 1983 року народження.

 

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.