Заліщики

Тернопільська область

Вибори 2015

Мар’яна Палагнюк

18 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Палагнюк Мар’яна Володимирівна, народилася 17 квітня 1992 року у м. Заліщики.

Громадянка України. Освіта вища:

з 2009 по 2013 р. навчалася у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж імні Є. Храпливого, ОКР «Бакалавр» спеціальність: облік і аудит;

з 2010 по 2014 р. навчалася у Тернопільському національному педагогічному університеті імені В. Гнатюка, ОКР «Бакалавр» спеціальність: журналістика;

з 2013 по 2014 р. навчалася у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, ОКР «Магістр» спеціальність: облік і аудит;

з 2015 р. здобувач кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Національного університету біоресурсів і природокористування України, досліджую особливості виховання громадянської позиції студентів аграрних вузів.

Займаюсь громадською роботою. З 2010 по 2014 р. – заступник голови первинної профспілкової організації студентів коледжу; з 2012 по 2014 р. – головний редактор студентської газети «Успіх». Постійна дописувачка до газет «Колос», «Свобода», «Вільне життя плюс» та ін.

Заміжня. Судимості не маю.

Іду на вибори, щоб зробити Заліщики містом комфортним для життя. Разом із нашою командою готова братися за непочатий край роботи. Маю надію, що нам дадуть шанс навести лад у Заліщиках.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.