Винники

Львівська область

Вибори 2015

Руслан Фогел

9 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Народився 21 липня 1987 року в місті Жовква, виріс та закінчив школу в Мукачеві Закарпатської області.

У 2004 році переїхав до Львова, де здобув дві вищі освіти – міжнародні економічні відносині (ЛНУ ім. І. Франка) та банківську справу (приватний Європейський університет).

Вільно володію трьома іноземними мовами: німецькою, англійською та хорватською.

Уже чотири роки живу у Винниках. Разом з дружиною виховуємо доньку Софію.

У студентські роки працював та очолював ГО «Центр «Молода дипломатія», яка займалася організацією та проведенням міжнародних студентських обмінів, семінарів та конференцій.

Працював у німецькій консалтинговій фірмі, що займалася впровадженням та координацією у Львові європейських містобудівних проектів у сферах громадського та індивідувального транспорту, водовідведення та розвитку публічно-приватного партнерства.

Членом партії ДемАльянс став після Революції Гідності, на якій ця партія, маючи на той час лише близько ста членів та мінімум фінансових можливостей, показала, що завдяки чітким та зрозумілим цінностям, вірі у власні сили та титанічним зусиллям однодумців можна досягнути неймовірних результатів.

Завдяки партії ДемАльянс у грудні 2014 року пройшов стажування у міській та земельній раді Відня (Австрія).

У 2015 році пройшов стипендіальне навчання та практику від Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини у сферах ведення бізнесу та публічного управління у м. Дрезден (Саксонія, Німеччина).

У всіх своїх видах діяльності завжди докладав максимум зусиль для досягнення найвищого результату: школу закінчив з золотою медаллю, був переможцем та призером олімпіад з математики, фізики, географії та економіки, по закінченні університету отримав диплом з відзнакою та двічі був нагороджений ректором за визначні успіхи в навчанні та громадській діяльності, а очолюване мною зараз підприємство «АГРЕН Груп» за 4 роки діяльності стало експортером готової шкіри та напівфабрикату зі шкір ВРХ №1 в Україні.

У депутати Винниківської міської ради балотуюся для втілення свого досвіду та знань на благо міста, в якому хочу виростити дітей та внуків, не ховаючи погляду від винниківчан.

Разом з командою своїх однодумців, за яких вам не буде соромно, докладу всіх можливих і неможливих зусиль для того, щоб Винники стали містом, зручним для життя і роботи.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.