Суми

місто

Вибори 2015

Анна Гончаренко

9 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Дата народження: 20 липень 1986 року

Сімейний стан: неодружена

Освіта: неповна вища

Спеціальність: товарознавець комерсант

Мобільний телефон: 095 78 28 663

E-mail: [email protected]

Фейсбук: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010069993434&pnref=friends.search

Надихає: література

Вважаю: хочеш зімнити світ – почни з себе!

Я займаюсь громадською діяльністю, зокрема незаконними будівництвами багатоповерхових житлових будинків у нашому місті.

Працюючи над вирішенням даної проблеми, зіштовхнулася з непереборною безоднею між звичайними людьми, міською владою, контролюючими та правоохоронними органами.

Нам, звичайним людям, неможливо добитися правди, оскільки у місті працює «Кругова порука». Цю систему треба змінювати, але зробити це можливо лише з середини. Саме це спонукало мене балотуватися до Сумської міської ради. Мені вже набридло дивитися на те, як депутати та чиновники лобіюють виключно власні бізнесові інтереси, а про громадян згадують лише перед виборами. Я не хочу, щоб так було і далі!

Не хочу більше бути безсилою у вирішенні справжніх злободенних проблем, на які зараз так безсоромно заплющує очі влада.

Я люблю своє місто і хочу зробити свій вклад для його розбудови, для нашого майбутнього та майбутнього наших дітей.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.