Суми

місто

Вибори 2015

Максим Колесник

42 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Дата народження: 07.12.1981 р.н.

Сімейний стан: одружений, є донька.

Освіта:  вища, кандидат фізико-математичних наук.

Мобільний телефон:  066 65 03 220

E-mail: [email protected]

Фейсбук: https://www.facebook.com/maxxkol

Надихає: діти та громадська діяльність

Вважаю: треба досягати поставлених цілей і залишатися людиною не зважаючи ні на що.

 

 

Після демобілізації, особисто переконавшись у небажанні влади звернути увагу на проблеми учасників АТО,  разом з однодумцями, створив громадську організацію для захисту інтересів учасників бойових дій.

При вирішенні проблем, з якими до нас звертаються громадяни міста, мені дуже часто доводиться спілкуватись з чиновниками та депутатами та відстоювати права та інтереси простих громадян. Ці люди, вдаючи бажання допомогти, насправді і не намагаються розібратись у суті проблеми, і найчастіше обмежуються лише формальними відписками на запити, або просто ігнорують подальші звернення, якщо в цьому не бачать якоїсь вигоди для себе.  Такі депутати живуть від виборів до виборів і наші проблеми їх починають турбувати лише у передвиборчій період, коли вони починають з’являтись на своїх округах, починають будувати за наші з вами кошти дитячі майданчики від свого імені, саджати дерева, піаритись на тому, як вони вирішують проблеми городян і обіцяти, що так буде завжди, якщо їх знову оберуть. І потім знову зникають на декілька років, найчастіше забувши про свої округи. Вони чудово знають проблеми нашого міста, бачать будинки, в яких ми мешкаємо, дороги, по яким ми ходимо, але нічого з цим не збираються робити, як не робили цього раніше.

Я живу поруч з вами, ми ходимо одними вулицями і я впевнений, що змінити ситуацію на краще у нашому окрузі ми зможемо тільки разом, об’єднавши наші зусилля та обравши відповідального депутата до міської ради. Саме тому я беру на себе відповідальність та заявляю, що готовий бути гідним представником нашої громади у Сумській міській раді.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.