Київ

місто

Вибори 2015

Олексій Марценюк

71 округ

33 роки, з відзнаками закінчив фізичний факультет Чернівецького університету та бізнес-школу Vlerick (Бельгія). Починав лаборантом фізичного кабінету, потім працював у Лондоні, повернувся в Україну і є топ-менеджером однієї з найбільших інвесткомпаній України.

Призер Республіканських олімпіад з фізики. Стипендіат Президента України. Призер Фонду Сороса. Випускник Української Школи Політичних Студій 2015 року.

Одним з перших відгукнувся на заклик Мустафи Найєма та прийшов на Майдан 21 листопада 2013 року. Був на Майдані в усі критичні дні: 29-30 листопада, 11 грудня, 19-22 січня, 18-20 лютого.

Активний учасник акцій Автомайдану. Підвозив шини та ловив “тітушок”. Допомагав рятувати і описувати втоплені в Межигір’ї сліди корупції. Пікетував з’їзди суддів та ключові голосування у Верховній Раді, а також будівлі ГПУ та МВС.

Передав одні з перших кровоспинних препаратів в зону АТО.
Розблокував місток до Алеї Слави, прибирав стадіон Арсенал та протистояв незаконним забудовам на вулицях Вільшанській та Звіринецькій.

Член Самоврядування Печерська, дописувач сайту Громада Печерська. Голова ГО “Асоціація власників електромобілів”

У 2014 балотувався від ДемАльянсу до Київради (округ 36, Печерськ) та Верховної Ради України (округ 221, м. Київ).

А ось що про мене написала моя партія:-)
http://dem-alliance.org/districts/kiyiv-ta-kiyivska-oblast/district_news/kandidat-vid-demokratichnogo-alyansu-u

Перед собою ставлю прості та конкретні завдання:

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.