Київ

місто

Вибори 2015

Максим Мамедов

116 округ

Політолог, досліджує процеси демократизації та розвиток громадянського суспільства в Україні.

Громадський діяч, член міжнародної організації по протидії корупції “Anti Corruption International”.

У 2014-2015 роках брав участь у запуску проекту “Вільний Крим”, в якості менеджера проекту.

Вища освіта: політологія (філософський факультет Київського Національного Університету ім. Т. Шевченка). Наразі одержує ступінь магістра політології.

Маю сили та можливості долучитися до вирішення таких питань:

Впровадити бюджети участі. громада повинна визначати пріоритетні статті видатків, об’єкти для фінансування на конкретних територіях у межах спеціально виділеної частини місцевого бюджету.

Реалізувати пілотні проекти з передачі в оперативне управління парків, скверів, муніципальних закладів громадським організаціям.

Запровадити інструменти місцевої демократії, зокрема обов’язкової практики громадських обговорень напередодні підготовки важливих для громади проектів рішень, електронних петицій та місцевих ініціатив, обов’язкових до розгляду місцевими радами.

Органи місцевого самоврядування та їх виконавчі органи мають забезпечувати супровід і підтримку на всіх етапах створення та діяльності ОСББ.

Гарантоване місце для дитини в дитячому садочку та школі.

Поетапне створення безбарєрного середовища для вагітних жінок, батьків із дитячими візками, людей похилого віку, з інвалідністю чи тимчасовими порушеннями здоров’я.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.