Київ

місто

Вибори 2015

Інна Волошина

11 округ

Керівник відділу заготівлі сировини ТОВ «Клуб сиру».
Активіст, організатор волонтерського проекту допомоги вимушеним переселенцям Прапор України.
Співзасновник клубу інтелектуального дозвілля Open Club Народилася у 1981 році в Полтавській області.

Мати – вчителька, батько – головний інженер. Закінчила Національний університет харчових технологій (магістр економіки і права) в 2003 році. Почала працювати з третього курсу, суміщаючи навчання та роботу.

Першим місцем роботи стала компанія Миронівський хлібопродукт (відома своїми торговими марками «Наша Ряба», «Легко!» та інші), де розпочала роботу з посади бухгалтера, а завершила роботу на посаді фінансового менеджеру департаменту фінансового контролінгу. З червня 2007 року працюю у виробничому департаменті компанії ТОВ «Клуб Сиру», де наразі обіймаю посаду керівника відділу заготівлі сировини. Кар’єрний розвиток завжди поєднувала з громадською діяльністю, у 2003-2007 роки була керівником творчого об’єднання «Вертикаль», співорганізатор першого фестивалю «Вертифест», 2009-2012 роки – організатор клубу гри «Мафія Open», з 2012 – співзасновник клубу інтелектуального дозвілля Open Club.

Активний учасник Майдану та Автомайдану. Організатор волонтерського проекту допомоги вимушеним переселенцям Прапор України. (з червня 2015) Учасник урбаністичного хакатону Збери Місто (травень 2015) та стратегічних сесій «Мудре місто» (червень-вересень 2015). Живу в Дарницькому районі міста Києв. Неодружена.

Контакти: +380952702540 [email protected]

Я горда тим, що йду до КиївРади разом з командою ДемАльянсу.

В рамках загальноміської програми я планую зосередити свої зусилля на двох пунктах:

• Київ має поступово, але послідовно перетворюватися на безбар’єрне місто, доступне для всіх його мешканців.
• Громадський транспорт має стати зручним та доступним для всіх громадян; необхідно запровадити впорядкування маршрутної мережі за принципами зручності та ефективності; впорядкування надання послуг приватними перевізниками, дотримання розкладу всіма видами громадського транспорту, пріоритет великогабаритних автобусів перед маршрутками.

В рамках роботи округу:

• Забезпечення підтримки у створенні ОСББ та допомога жителям у здійсненні контролю діяльності над роботою ЖЕКів
• Підтримка у боротьбі з незаконними забудовами, допомога громадськості в організації обговорень щодо детальних планів територій, залучення компетентних фахівців (архітекторів) та уповноважених представників для вирішення питань по конкретним забудовам.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.