Київ

місто

Вибори 2015

Анастасія Ширченко

107 округ

Народилася 5 січня 1993 року в місті Житомир.

У 2010 році закінчила ЗОШ №26 в рідному місті. Після чого вступила до Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, інститут політології та права, за спеціальністю – правознавство. В 2014 році вступила до цього ж університету на магістратуру, яку успішно закінчила в 2015 році, паралельно отримавши сертифікат Інституту законодавства ВРУ за курс лекцій “Європейське парламентське право”.

Ще під час шкільних років була патріотично налаштованою і не байдужою до всіх подій в Україні, активно приймала участь у всіх заходах, пов’язаних з вираженням національної ідеї та любові до Батьківщини. Коли інші однолітки мріяли реалізувати себе за кордоном, я поставила собі ціль – втілювати в реальність плани, які стали б рушійною силою в поліпшенні рівня життя в Україні.

В 2013 році з перших днів революції стала активісткою Майдану. Разом з однодумцями створили страйком від нашого університету, аби захистити права юних патріотів. Окрім цього самостійно займалась волонтерською допомогою і весь вільний час присвячувала зимі, “яка нас змінила” та наступному року важких подій, які тривають й досі.
Маю досвід роботи на виборах. Для особистого розвитку на добровільних засадах допомагала кандидатам в депутати до ВРУ в 2012 та 2014 роках, писала статті під час передвиборчої компанії, спробувала себе в ролі наглядача на виборах.

Я не визнаю байдужості, коли проблеми існують в кожній сфері життєдіяльності. І я не розумію постійних скарг на можновладців, коли людина є пасивною до всього, що відбувається в країні. Адже кожен з нас здатний змінити себе і навколишній світ, починаючи з міста, в якому живеш, вчишся, робиш перші кроки як особистість. Саме тому я вирішила балотуватися до Київської міської ради, я прагну довести, що при великому бажанні можна врятувати те, що більшість вважає втраченим, в будь-якому віці, при будь-якому статусі та можливостях, якщо ці прагнення щирі, вони здатні розбити сотні кайданів.

Найбільш пріорітетними сферами я визначала для себе: антикорупційну на рівні міста – попередження і контроль над діяльністю в кадасрових справах, житлово-комунальних підприємствах, фондах цільового призначення та фондах допомоги; екологічну, насамперед впровадити програму з утилізації відходів у різноманітних галузях народного господарства; зайнятись питанням інформатизації суспільства.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.