Харків

місто

Вибори 2015

Андрій Кисельов

79 округ

Своїм першочерговим завданням Андрій вважає зменшення тарифів для населення за рахунок встановлення багатотарифних лічильників і контролю якості наданих послуг. Також прагне викоренити черги та хабарі в органах місцевої влади через впровадження системи єдиного вікна та ліквідувати незаконні побори харківських комунальних підприємств. Впевнений, що потрібно замінити бездіяльних та непрофесійних чиновників на талановиту молодь, яка не буде красти. Також мріє реалізувати проект “Парк інноваційних технологій та мистецтва” на базі Харківського Гідропарка. Є активістом руху “Форум Народної Дії” та ”Молодіжний центр впровадження реформ”.

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Кисельов Андрій Олександрович, народився 9 червня 1984 року у м. Мелітополь Запоріжської області.

Громадянин України.

Відомості про освіту:

З 2001р. по 2006 р. – навчався у Запоріжському Національнальному Технічному Університеті. Отримав повну вищу освіту за спеціалністю „Технологія і устаткування, відновлення та підвишення зносостійкості машин і конструкцій”, кафедра зварювання.

З 2008р. по 2010 р. – навчався у Одеській Державній Академії Холоду. Отримав кваліфікацію інженер-енергетик за спеціальністю „Холодильні машини і устаткування”

Відомості про трудову діяльність:

З 2006 р. – майстер виробничого навчання группи електрогазозварників ПТУ №2.

З 2007 р. – монтажник систем вентиляції, ТОВ „Мікроклімат”

З 2007 р. по 2010 р. – інженер з організації експлуатації та ремонту устаткування, ТОВ „Поларіс-Єко”

З 2010 р. по 2012 р. – начальник відділу сервісного та гарантійного обслуговування, ТОВ „MTECH Сервіс”

З 2012 р. по 2015 р. – бригадир сервісної бригади торгівельного та холодильного обладнання, ТОВ „Астра”

Посада, місце роботи (заняття): проходжу стажування на посаду інженер з організації експлуатації та ремонту устаткування у ТОВ „БМ Сервіс +”

Відомості про громадську роботу (в тому числі на виборних посадах): активний представник руху „Форум народної дії” та „Молодіжний центр впровадження реформ”

Партійність: безпартійний

Склад сім’ї:

Дружина – Кисельова Марія Олександрівна, 1984 р.н.

Донька – Кисельова Єлізавета Андріївна, 2013 р.н.

Відомості про наявність чи відсутність представницького мандату: представницький мандат відсутній.

Відомості про наявність чи відсутність судимості: відсутня.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.