Харків

місто

Вибори 2015

Володимир Лященко

54 округ

Офіцер. Ветеран ЗС України. Волонтер. Член Національної спілки журналістів України.  Віце-Президент Харківського обласного Союзу ЗМІ.

На сьогодні працює з молоддю, виховуючи її у дусі патріотизму.

Основними проблемами Харківської міської ради вважає відсутність відкритості і чесності. Вважає, що бюджет, витрати, тендери повинні бути прозорими, щоб кожен харків’янин мав право ознайомитися з потрібною інформацією або надати свої пропозиції в режимі онлайн.

“Я за прозорість влади. Гроші мають розподілятися справедливо: хто більше потребує – той більше й отримує. Харківщина потребує інвестицій і, водночас, їх цільового й ефективного використання. Головне завдання – знищити корупційну складову в інвестиційних проектах”.

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Лященко Володимир Іванович, народився 21 вересня  1963 м. Богодухів, Харківської обл.

Громадянин України.

Відомості про освіту:

З 1981р. по 1985 р. – Челябінське вище танкове командне училище за спеціальністю «Командне тактичне»

Відомості про трудову діяльність:

З 1981 р. по 2004 р. – Ветеран ЗС України. Офіцер. Службу проходив:  м.Челябінськ, ГДР (Німеччина – в містах Магдебург, Альт-Рупін, Ной-Рупін, Вітшток), м. Хабаровськ, м. Петропавловськ – Камчатський, Україна: м. Лозова, м. Богодухів, м. Харків) на різних керівних посадах від командира взводу до начальника відділень. Із них, 8 років в бойових частинах на пограничних територіях. 11 років на штабній роботі по підбору та комплектуванню призовного состава для військ, мобілізаційна підготовка, організаційно – планова і кадрова робота по підбору офіцерських кадрів.

З 2004 р. по 2014 р.р – на телебаченні Харківщини.  З 2004-2007р  студії «Фаворит –Продакшн» на штатних посадах від інженера до директора  програм «Прямий ефір». З 2007-2010рр директор виїзної студії «Мобільне телебачення». С 2007 по 2010 усі прямі трансляції на ТРК «Фора», «Право А/ТВК», «Фаворит». В цей же час додатково мав навантаження,  посаду – технічного директора прес-центру «Майдан Свободи» міста Харкова, центр «Харківські медіатехнології», заступник директора по технічній частині «Право А/ТВК»

З 2015р – на Харківському  хлібозаводі  «Салтівський»

Посада, місце роботи (заняття): старший інспектор служби безпеки, по охороні.

Відомості про громадську роботу (в тому числі на виборних посадах):

З 1997р член Харківського обласного Союзу ЗМІ.

З 2011р член Національної спілки журналістів України.

З 27 лютого 2015р Віце-президент Харківського обласного Союзу ЗМІ. Волонтер 2014р.

Партійність: безпартійний.

Відомості про наявність чи відсутність представницького мандату: немає.

Відомості про наявність чи відсутність судимості: немає.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.