Харків

місто

Вибори 2015

Анжеліка Малишева

47 округ

Анжеліка була волонтером з профорієнтації в інтернатах Харківської області при міському центрі зайнятості. Брала участь у теоретичних та науково-практичних конференціях та семінарах.

“В моєму місті мене турбують проблеми рівня освіти та працевлаштування випускників через брак практичного досвіду. Мої гасло. та кредо: “Неможливе – це лише те, що до сих пір не траплялось”, “Ти обираєш з чим ти можеш жити, і те, без чого ти жити не зможеш”. Всі ми знаємо, що Україна – серце Європи, і саме серце як нам відомо задає ритм та стандарти розвитку всього організму, тому давайте разом перетворимо наше улюблене місто Харків на найплідніше серце України.”

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Малишева Анжеліка Анатоліївна, народилася 12 травня 1991 року в селищі Врубівка Попаснянського району Луганської області.

Громадянка України.

Відомості про освіту:

З 1998 по 2006 р. – навчалась у Комишувахській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де одержала атестат про базову загальну середню освіту.

З 2006 по 2010 р. – студентка Відокремленого підрозділу «Лисичанського педагогічного коледжу луганського національного університету імені Тараса Шевченка» спеціальності «Початкове навчання», ОКР молодший спеціаліст.

З 2010 по 2015 р. – студентка фкультету психології та соціології «Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди», спеціальності «Психологія», ОКР магістр.

З 2012 по 2015 р. – голова Житлово-побутової комісії у Первинній профспілковій організації студентів ХНПУ.

Впродовж навчання брала участь у семінарах, науково-практичних і теоретичних конференціях.

З 2010 по 2012 р. – активно займалась волонтерською діяльністю.

З 2013 по 2014 р. – очолювала Студентське наукове товариство на факультеті.

Відомості про трудову діяльність:

З 2014 по 2015 – працювала у Комунальному закладі «Харківський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей», на посаді вихователя та виконувала обов’язки секретаря педради.

З 2015 р. – працюю лаборантом кафедри Хореографії у ХНПУ імені Г.С. Сковороди.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.