Харків

місто

Вибори 2015

Світлана Недбайло

37 округ

Інженер-будівельник залізничного транспорту, студентка юридичного факультету унівеситета ім. В.Н. Каразіна, працівник Південної залізниці, член політичної партії ДемАльянс.

“Вважаю найпершою та найбільшою проблемою міста – монополізація провладними особами багатьох сфер життя містян, будь то економічне виробництво, соціальна структура чи політична система. ДемАльянс об’єднує таких людей, що не бояться піти проти багаторічної системи обкрадання та приниження громадян. В ці нелегкі для країни часи вважаю обов’язком кожного бути взірцем для наступних поколінь, адже наші діти повинні жити в кращій країні.”

АВТОБІОГРАФІЯ

Я. Недбайло Світлана Анатоліївна, народилась 7 березня 1989 року в селі Шарівка Валківського району Харківської області.

Громадянка України.

Відомості про освіту:

З 01.09.1995року по 31.05.2006 року – учениця загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів села Шарівка.

З 01.09.2006 року по 30.06.2011 року – студентка Української державної академії залізничного транспорту, спеціальність – «Залізничні споруди та колійне господарство», кваліфікація – інженер будівельник залізничного транспорту.

З 01.09.2013 року по теперішній час – студентка Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, спеціальність «Правознавство».

Відомості про трудову діяльність:

З 01.07.2011 року по теперішній час працюю бригадиром (звільненим) підприємств залізничного транспорту та метрополітенів у відокремленому підрозділі «Люботинська дистанція колії» державного підприємства «Південна залізниця».

Партійність: член партії ДемАльянс (Демократичний Альянс)

Склад сім’ї: чоловік – Недбайло Вадим Борисович 28.09.1985, син – Недбайло Дмитро Вадимович 16.11.2008.

Відомості про наявність чи відсутність представницького мандату: представницького мандату не маю.

Відомості про наявність чи відсутність судимості: судимість відсутня.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.