Харків

місто

Вибори 2015

Руслан Євдокіменко

31 округ

Хоче бачити Україну розвиненою європейською країною з максимальним рівнем комфорту для своїх громадян і вважає, що будівництво такої держави – ​​завдання кожного громадянина цієї країни.

“Організація людей для відстоювання їхніх інтересів – робота депутатів усіх рівнів. Безпека, хороші умови для роботи, бізнесу, освіти та відпочинку, впевненість у завтрашньому дні та гордість за місто, в якому ми проживаємо – це те, за що варто боротися.”

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Євдокіменко Руслан Ігорович, народився у 1968 р. у м. Львів у родині війсковослужбовця.

Громадянин України.

Відомості про освіту:

З 1975 р. по 1985 р. – навчався у 83 загальноосвітній школі.

З 1985 р. по 1987р. – навчався в Харківському інституті радіоелектроніки на факультеті багатоканального зв’язку.

З 1987 по 1989 р. – проходив службу у рядах збройних сил.

Відомості про трудову діяльність:

З 1989 р. по 1997 р. – займався комерційною діяльністю та саморозвитком.

З 1997 р.  по 2002 р. – дизайнер, а потім головним дизайнером  Будянського фаянсового заводу.

З 2002 р. – комерційна то громадська діяльність.

Відомості про громадську роботу (в тому числі на виборних посадах): був спостерігачем  на президентських та парламентських виборах у 2014 від громадської мережі «Опора».

Партійність: Політична партія ДемАльянс

Відомості про наявність чи відсутність представницького мандату: представницький мандат відсутній.

Відомості про наявність чи відсутність судимості: відсутня.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.