Дніпропетровськ

місто

Вибори Артем Романюков

Артем Романюков

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Романюков Артем Валерійович, народився 14 квітня 1984 року у м. Чехов, де мій батько проходив військову службу. У віці трьох років разом з сім’єю переїхав до Дніпропетровська, де і мешкаю по сьогоднішній день.

У 1991 році вступив до середньої загально-освітньої школи №53, а у 2000 – закінчив школу-ліцей №100 у Дніпропетровську з медаллю.

З 2000 по 2006 отримав дві вищі технічні освіти за спеціальністю “Гідроаеродинаміка” та “Інформаційні керуючі системи і технологіїї”, обидві у Дніпропетровському національному університеті.

З 2001 року працюю. Спочатку як інженер-програміст, репетитор, а у 2006 заснував власний бізнес у сфері проектування, монтажу та обслуговування інженерних мереж та став директором і одним з засновників ТОВ “Клай-Мейт”, в якому працював до 2013 року.

Весь час після закінчення університету у якості здобувача навчався в аспірантурі Національного гірничого університету та суміщав основну роботу з науковою діяльністю на посаді наукового співробітника кафедри Гірничих машин та інжинірингу, де працював над дисертацією у сфері глибоководного видобутку корисних копалин.

З дитинства захоплююся музикою, тому вже майже п’ять років граю у якості гітариста в українському рок-гурті “Маса Причин”.

У 2013 році, під час Революції Гідності відчув поклик до активної громадської діяльності, тому вирішив радикально змінити рід занять – поступово залишив бізнес та вже у 2014 став одним з засновників громадської ініціативи “Громадський Контроль”, яка згодом стала офіційною громадською організацією “Платформа Громадський Контроль”. Основний профіль діяльності ГромКонтролю – боротьба з корупцією на рівні Дніпропетровська та області. За короткий час існування організації нам вдалося виконати десятки успішних кейсів, серед яких прийняття міськрадою Дніпропетровська рішення про обов’язкове оприлюднення величезного переліку документів, які раніше були недоступні, викриття та призупинення низки корупційних схем топ-чиновників міста та запровадження системи відкритих електронних держзакупівель у місті та області. Тож я точно знаю, що саме буду робити у міськраді та маю необхідний досвід у створенні та просуванні проектів рішень, роботі в комісіях та на громадських слуханнях.

В цьому ж 2014 році вступив до лав політичної партії ДемАльянс, де знайшов свою другу сім’ю – людей, об’єднаних спільною метою та ідеологією та на власному досвіді переконався, що ДемАльянс – це справжня партія, яка будує в Україні політику нової якості.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.