Чернігів

місто

Вибори 2015

Володимир Сергеєнко

7 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

 Я, Сергеєнко Володимир Олександрович, народився 11 травня 1959 року у м.Чернігів. Громадянин України, постійно проживаю на території України з моменту народження.

  Середня освіта:

В період з1966 року по 1976 рік навчався в ЗОШ №18.

З 1977 по 1979 рік служба в Збройних Силах Радянської Армії. Після служби в армії працював до 1980 року в електрослюсарем по ремонту трансформаторів на електростанціях в ремонтному цеху “Київенергоремонт”.

В1980 році перейшов до відділу пожежної охорони УВС Чернігівського облвиконкому на посаду начальника караулу професіональної частини №3.З 1981 року служба в органах МВС воєнізованої пожежної охорони УВС Чернігівського облвиконкому.

 Технічна освіта:

В 1983 році вступив до Черкаського Пожежно-Технічного Училища МВС ім..М.С.Урицького і закінчив його в 1986 році за спеціальністю протипожежна техніка і безпека, де отримав кваліфікацію пожежного техніка.

В 1987 році за станом здоров’я звільнений з лав МВС, по III-й групі інвалідності відправлений на пенсію.

В кінці 1987 року був прийнятий на посаду інженера 18-ї професіональної пожежної частини з охорони оптової бази “Укроптгалантерея”, де працював до 1990 року.

З 1990 року працював у Чернігівській філії міжнародного бюро по туризму ”Інсет” на посаді старшого інженера з матеріально-технічного забезпечення. В тому ж році перейшов на посаду заступника директора Чернігівського відділення Спільного підприємства “Текком”, де пропрацював до 1991 року і був звільнений у зв’язку з ліквідацією підприємства.

З  1997 по 2004 рік ДКП стадіон ім..Ю.Гагаріна на посадах інструктора, ре монтувальника обладнання, робітника з благоустрою.

З 2004 по 2009 рік працював оператором (начальником сховища) ТОВ “Транс нафта”

З 2009 по 2010 перебував на обліку в міському Центрі зайнятості.

Пенсіонер, інвалід війни III-ї групи.

Громадська робота.

Старший під’їзду будинку, в якому мешкаю.

Член політичної партії “Демократичний альянс” з 2012 року.

Одружений, маю трьох дітей.

Мешкаю за адресою вул.. О.Кошового буд.35 кв.115, м.Чернігів, Україна.

Контактний телефон 097 998 23 89

Несудимий

Декларація

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.