Чернігів

місто

Вибори 2015

Михайло Малец

3 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Малец Михайло Олегович, народився 07 листопада 1985 року в м. Ужгород, Закарпатської області.

Громадянин України, громадянства іншої держави не маю.

На території України проживаю з дня народження, з 07 листопада 1985 року.

У 2003 році закінчив Ужгородську ЗОШ № 19. В 2008 році закінчив Ужгородський Національний Університет на кафедрі фізики напівпровідників за спеціальністю інженера електронної техніки.

Маю одну вищу освіту інженерної спеціальності.

Після закінчення університету розпочав роботу на кафедрі Інституту хімії та  фізики твердого тіла на посаді  інженера. Займався науково-дослідницькою діяльністю до 2011 року .

З 2011 року по 2013 працював інженером в сфері слухопротезування. З 2013 по 2014 роки працював на посаді інженера мікроелектроніки в сфері сервісу. З грудня 2014 і по сьогодні працюю на посаді налагоджувальника технологічного устаткування в ТОВ «Компанія Електронне світло».

За часів «революції Гідності» і по нині займаюся волонтерською діяльністю по підтримці учасників АТО та поранених українських солдатів. На громадських засадах ввійшов до лав організації з охорони порядку та державного кордону «Київська міська варта».

Склад сім’ї: дружина – Малец Наталія Миколаївна 27.11.1986 р.н., син – Малец Данило Михайлович 11.05.2015 р.н..

Адреса місця проживання: 14000, м. Чернігів, пр.-т. Перемоги, 119.

Контактний номер телефону (099)-239-76-99.

Судимість відсутня.

Декларація

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.