Бровари

Київська область

Вибори 2015

Марина Олійник

32 округ

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Олійник Марина Ігорівна, народилася 18 червня 1996 року у місті Бровари Київської області.

Громадянка України, постійно проживаю на території України з моменту народження.

З 2002 по 2013 рік навчалася у Броварській гімназії ім.С.І.Олійника, за успіхи у навчанні нагороджена золотою медаллю.

2011 рік- переможець конкурсу з англійської мови «Brovary Challenge».

2011-2012 роки- півфіналіст програми культурного обміну Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США, «FLEX».

2013 рік- нагороджена  дипломом III ступеня за перемогу в II етапi Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН  України, секція англійської мови.

2011-2013- член Ради шкільного самоврядування.

У 2013 році вступила до Національного транспортного університету на факультет транспортних та інформаційних технологій за фаховим спрямуванням «Організація міжнародних перевезень на автомобільному транспорті» денної форми навчання,  де і тепер навчаюся на третьому курсі.

2013-2014 роки- член Ради студентського самоврядування .

2014 рік- нагороджена двома ректорськими грамотами «За активну участь у громадському житті університету».

З 2015 року член ВМГО «Молодь  Демократичного Альянсу».

Безпартійна.

Неодружена.

Представницького мандату не маю.

Судимість, в тому числі за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину, відсутня.

Допомога

Ви можете нас підтримати

Зробити внесок

Стати волонтером

ПРАВДИВО

Ключові факти про ДемАльянс

Головне, що потрібно знати про нас

1 ДемАльянс це політична партія, яка «виросла» з однойменної молодіжної громадської організації в 2011 році. До цього з 1996 року Демократичний Альянс проводив навчання з лідерства для молоді та боровся з корупцією.

2 ДемАльянс це правоцентристи. Ми виступаємо за конкуренцію в економіці, боротьбу з монополіями та ліквідацію комунальних підприємств..

3 ДемАльянс не має спонсора, і одночасно має їх дуже багато. Кожен бажаючий може зробити внесок у партійну скарбницю. Всі надходження та витрати партії доступні для перевірки он-лайн. Всі великі внески обов’язково іменні.

4 ДемАльянс запросив стати кандидатами від партії на місцевих виборів всіх бажаючих розвивати своє місто. Ця програма мала назву «Команда твого міста»

5 Програма ДемАльянсу називається «МІСТО, ЗРУЧНЕ ДЛЯ ЖИТТЯ» і була написана експертами з урбаністики, архітектури та громадського транспорту

6 ДемАльянс вважає що в основі державного апарату має лежати принцип субсидіарності – проблеми мають вирішуватись на тому рівні, на якому вони виникають.